Een kennismaking met de Vlaamse Verdedigingsliga, haar racistische volgers en een telefoongesprek met één van hen

Gisteren maakte ik kennis met de wondere wereld van ‘De Vlaamse Verdedigingsliga’. Ik leerde deze extreemrechtse en extreem laagbegaafde groepering kennen naar aanleiding van het overlijden van een 15-jarige, Limburgse jongen. De media berichtten over het ongeval op hun Facebookpagina en al snel verschenen er veel haatdragende en racistische opmerkingen. De Vlaamse Verdedigingsliga, een groepering mensen die besloten hebben de weinige hersencapaciteit die ze hebben te besteden aan het uitdragen van haat en racisme, postte ook over dit overlijden. “Sinds wanneer is dit een Vlaming?”, stond er bij geschreven. Veel volgelingen van de VVL besloten om met veel jolijt hun kortzichtige kijk op het leven nog wat in de verf te zetten door extra te reageren op de post. Gelukkig kunnen de meesten van de volgelingen van de VVL niet schrijven, want dan had de stapel racistische uitspattingen ongetwijfeld nog een pak groter geweest.

Ik vraag me altijd af wie de mensen zijn achter die idiote reacties, dus heb ik besloten de personen in kwestie eens wat uit te pluizen. Ik weet niet of dat legaal is, maar het maakt me eigenlijk niet zo veel uit. Zo cool ben ik wel, holla at ya boy. Beginnen doen we op de Facebookpagina van de Vlaamse Verdedigingsliga, het Mekka voor zij die hoog nood hebben om nog eens goed teleurgesteld te worden door de maatschappij.

Screen Shot 2016-08-03 at 13.23.58

Een zekere ‘Tomba Labomba’ mag de spits afbijten. Deze sloeber paste recent nog zijn profielfoto aan, omdat hij waarschijnlijk wel wat kritiek kreeg op zijn reactie(s) en op die manier dachScreen Shot 2016-08-03 at 13.10.37t niet meer gevonden de worden. Tomba toch, je hebt nog altijd dezelfde, bizarre naam, dus moest typen zonder vingers mogelijk zijn, had ik je gevonden met de vingers in de neus. Al snel werd duidelijk dat Tomba eigenlijk Tom heet, dat hij een fan is van de Rode Duivels, dat hij zeker geen fan is van al wat niet Vlaams is en dat hij niet van de slimsten is. Niet dat ik iets anders had verwacht, maar toch. Ik denk dat het bij Tom allemaal zeer snel is gega
an, want op 10 juli had hij nog totaal geen probleem met mensen met een donkere huidskleur. Toen postte de kastaar een foto op Facebook waarop hij te zien is met een donkere man. Tom, wat bezielt jou?! Omgaan met mensen met een andere huidskleur?!!! Jij bent levensmoe zeker? Zotteke.
Screen Shot 2016-08-03 at 13.24.07

Racist in hart en nieren nummer twee luistert naar de naam Gunther Melckebeeck. Gunther is een man op leeftijd met een nektaptijt en een diamanten
oorbel. Op zich heb ik nu al genoeg gezien en weet ik wat voor vlees ik in de kuip heb, maar ik snuister toch nog een beetje verder. Hij laat op zijn Screen Shot 2016-08-03 at 13.31.31Facebook weten dat hij in 2015 242 nieuwe vrienden heeft gemaakt. Ik weet niet waar hij die gekocht heeft, maar ben toch blij dat er nu iemand
in zijn leven is waarmee hij zijn weelderig
e haardos en uitermate vreemde kijk op het leven kan delen. Geef toe, dames, als deze cassanova je benadert zal jullie hart vast en zeker sneller beginnen slaan. Van de schrik bedoel ik dan. Ik vond op internet het telefoonnummer van Gunther en besloot hem eens te bellen. Benieuwd hoe die kapoen zijn racistische daden kan uitleggen.

Helaas was Gunther niet in staat om zijn daden te beargumenteren. Een gemiste kans, Gunther! Maar toch bedankt om het stigma dat rond uw persona hangt te bevestigen.

We gaan nog één racist behandelen en dat is de eigenaar van de pagina zelf, namelijk Gunther Vleminx. Ik was nog maar een tiental seconden op zijn Facebookpagina en ik was al zeker dat deze kerel een Swastikata ter grootte van  een A4-blad op zijn linkerborst heeft getattoeerd. Zo van die gasten die ge op straat kruist en waarvan je zeker bent dat hij aScreen Shot 2016-08-03 at 15.41.56.jpgl een moord op zijn geweten heeft. Ook merkte ik op dat Gunther beschikt over een enorm rond hoofd, wat een eventuele verklaring kan zijn voor het ontbreken van een groot deel van zijn intellect. Wat me ook opviel, is dat deze man getrouwd is en nee, het is geen ladyboy die hij uit Thailand heeft laten overkomen. Denk dat hij zijn wilde haren verloren is, want daar was hij vast niet vies van vroeger. Ik merkte ook dat Gunther kinderen heeft. Geen idee hoe hij dat klaar heeft gespeeld, maar het is een jammerlijke beslissing, want het zal hem financieel wat kosten en een toekomst zit in die gasten niet in, want ze worden opgevoed door Gunther Vleminx.

Bon, genoeg kennisgemaakt met het échte uitschot van Vlaanderen, wat een speciaal volk zeg. Racist zijn is toch een verschrikkelijke beperking hoor, ocharme.

Yours sincerely,

Vincent Pessersmongols

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s